Буйство стихії: В Румунії оголошено евакуацію через повінь (фотофакт)

Щось раптом звернуло на себе увагу: підтоплені 80 будинків, працюють сотні рятувальників... А коли у нас Закарпаття змило - з мостами і горами, скільки рятувальників працювало?

Повінь в Румунії. Фото: УкрінформВ результаті того, що річки вийшли з берегів, рівень води в окремих румунських населених пунктах досяг двох метрів - зливові дощі з градом пройшли в ніч 18 на 19 червня над повітами Сучава, Нямц, Бакеу та Ясси, передають Патріоти України з посиланням сайт Нескучные новости.

"У кількох селах під водою опинилися більше 80 будинків і присадибних ділянок, десятки жителів були евакуйовані", - йдеться в повідомленні. На усунення наслідків стихії працюють сотні рятувальників, поліцейських, жандармів і десятки одиниць техніки.

"Ну прилетить туди, і що. Нічого страшного": В Одесі поліцейська втрапила в скандал через охорону церкви на Великдень (відео)

неділя, 5 травень 2024, 18:15

Поліцейська з Одеси обурилася, що її поставили на охорону порядку у церкві. У відео, яке опублікували в мережі, дівчина, не соромлячись міцного слівця, висловила думку, що можливий приліт у церкву – не така вже й велика втрата, передають Патріоти Украї...

Тоня Матвієнко розповіла, чому старша донька з'їхала від неї

неділя, 5 травень 2024, 17:04

Співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" зізналася, що її старша донька Уляна з'їхалася з хлопцем. Зараз 25-річна Уляна також реалізує себе в режисурі, передають Патріоти України. «Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дів...