Була Людиною з великої літери: Перестало битися серце народної артистки України (фото)

У репертуарі артистки є українські, словацькі, угорські, румунські та російські пісні. Неодноразово нагороджувалася грамотами та медалями, а статус заслуженої артистки Української РСР вона одержала в 1974 році.

Клара Попович-Лабик. Фото:facebook Сьогодні, 19 вересня, стало відомо, що з життя пішла народна артистка України, відома співачка, солістка Закарпатського народного хору Клара Попович-Лабик. Їй було 74 роки. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила її колега Марина Манзулич, інформують Патріоти України.

"Дуже страшну звістку почула я сьогодні з ранку... Померла наша колега, Людина з великої літери, Почесний громадянин Ужгорода, улюблениця наших учнів, вчитель музики Попович-Лабик Клара Василівна. Вічна пам'ять... Ми Вас ніколи не забудемо... Дуже сумно", - написала вона в публікації.

Клара Лабик-Попович народилася 22 січня 1944 року на Радванці, що під Ужгородом, у сім'ї робітників. Мама працювала продавцем, а тато – на заводі. У 1963 році майбутня народна артистка закінчила музичне училище і тоді ж стала солісткою Закарпатського народного хору. Вона також давала уроки музики і співу.

У репертуарі Клари є українські, словацькі, угорські, румунські та російські пісні. Неодноразово нагороджувалася грамотами та медалями, а статус заслуженої артистки Української РСР вона одержала в 1974 році. У 2004 році Кларі було присвоєно звання народної артистки України.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...