Була Людиною з великої літери: Перестало битися серце народної артистки України (фото)

У репертуарі артистки є українські, словацькі, угорські, румунські та російські пісні. Неодноразово нагороджувалася грамотами та медалями, а статус заслуженої артистки Української РСР вона одержала в 1974 році.

Клара Попович-Лабик. Фото:facebook Сьогодні, 19 вересня, стало відомо, що з життя пішла народна артистка України, відома співачка, солістка Закарпатського народного хору Клара Попович-Лабик. Їй було 74 роки. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила її колега Марина Манзулич, інформують Патріоти України.

"Дуже страшну звістку почула я сьогодні з ранку... Померла наша колега, Людина з великої літери, Почесний громадянин Ужгорода, улюблениця наших учнів, вчитель музики Попович-Лабик Клара Василівна. Вічна пам'ять... Ми Вас ніколи не забудемо... Дуже сумно", - написала вона в публікації.

Клара Лабик-Попович народилася 22 січня 1944 року на Радванці, що під Ужгородом, у сім'ї робітників. Мама працювала продавцем, а тато – на заводі. У 1963 році майбутня народна артистка закінчила музичне училище і тоді ж стала солісткою Закарпатського народного хору. Вона також давала уроки музики і співу.

У репертуарі Клари є українські, словацькі, угорські, румунські та російські пісні. Неодноразово нагороджувалася грамотами та медалями, а статус заслуженої артистки Української РСР вона одержала в 1974 році. У 2004 році Кларі було присвоєно звання народної артистки України.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...