Була подружкою "путінського гібрида": З'явилися нові деталі загибелі під Горлівкою "мирної" жительки

16 травня Олена Воронченко разом з компанією товаришів по службі цивільного чоловіка відпочивала і смажила шашлики на передовій.

У окупованій Горлівці. Фото: соцмережі.

Так звана "мирна мешканка" з селища Гольмівський Олена Воронченко, яка загинула 16 травня на Донбасі, відпочивала в компанії бойовиків на передовій. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав Микита Синіцин, передають Патріоти України.

"Власне, загибла Олена Воронченко і не була для "військовослужбовців" "ДНР" чужою людиною. За моєю інформацією вона зустрічалася і навіть жила у цивільному шлюбі з одним із "воєнних ДНР" з позивним "Хитрий", звідси, швидше за все, і військова форма", - йдеться в повідомленні.
Синіцин зазначає, що 16 травня Олена Воронченко разом з компанією товаришів по службі цивільного чоловіка відпочивала і смажила шашлики. У цей момент почався обстріл - жителі селища нарахували 10 розривів снарядів в районі Гольмівського які згодом в "ДНР" зарахували до 152-мм снарядів.

В результаті обстрілу ще двоє бойовиків були поранені. При цьому Синіцин зазначає, що жінка дійсно не входила до складу угруповання бойовиків.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...