"Була спроба заарештованих втекти з-під варти", - голова поліції Донеччини прокоментував сутички в суді у справі про вбивство СБУшника (відео)

Деякі особи з числа родичів і близьких заарештованих вирішили зірвати або затягнути судове засідання, своїми діями спровокувати співробітників поліції, дестабілізувати ситуацію і не дати суду прийняти рішення.

У Приморському суді Маріуполя сталися сутички. Фото:www.unian.ua

У Приморському районному суді Маріуполя відбулися сутички між учасниками судового засідання у справі про вбивство співробітника СБУ у Волновасі Віктора Мандзіка. Про це повідомляє 112 Україна, передають Патріоти України.

"Заворушення почалися після закінчення строку утримання під вартою підозрюваних у вбивстві. Хтось викликав поліцію - приїхали озброєні бійці спецпідрозділу. В той момент підозрювані самовільно вийшли з-за обмеження і зустрілися зі своїми родичами. Після того як прибули бійці спецпідрозділу, їх знову відсунули за загородження", - йдеться в повідомленні.

Цей інцидент особисто прокоментував керівник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін.

"Деякі особи з числа родичів і близьких (заарештованих. - ред.) вирішили зірвати або затягнути судове засідання, своїми діями спровокувати співробітників поліції, дестабілізувати ситуацію і не дати суду прийняти рішення. В даний час обстановка повністю стабільна, всі люди знаходяться в залі. Була спроба заарештованих втекти з-під варти", - зазначив Аброськін.

Як повідомлялося раніше, член банди на прізвисько "Адвокат" з двома товаришами, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, зупинили три вантажні фури під приводом запобігання контрабанді і почали вимагати документи у водіїв. На місце затримання прибув працівник СБУ Віктор Мандзік.

У нього відібрали службове посвідчення і табельну зброю - автомат АК74У. Після цього "Адвокат" зробив два постріли з автомата - перший в повітря, а другий - в голову Мандзіка. Убивши співробітника СБУ, члени банди зникли.

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...