Хіти тижня. У Маріуполі набагато безпечніше: У поліції назвали найбільш криміногенне місто України

Черкаси визнали найбільш небезпичним містом країни.

В'ячеслав Аброськін. Фото: Фейсбук.

Перший заступник голови Національної поліції України, керівник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін заявив, що Черкаси – "найкримінальніше місто у країні". Про це він написав 26 жовтня у Facebook, передають Патріоти України.

Аброськін повідомив, що кілька днів тому проводив у цьому місті нараду керівників кримінальної поліції України. "Питаю в керівника ГУ НП [Головного управління Національної поліції] Черкащини, як місцева влада турбується про безпеку своїх мешканців, чи працює програма "Безпечне місто". Відповідь – ні", – зазначив перший заступник Нацполіції.

Водночас він нагадав про складну ситуацію в Маріуполі Донецької області у 2014–2015 роках, коли окупанти обстрілювали місто з реактивних систем залпового вогню "Град". "Сьогодні Маріуполь – це найбезпечніше місто, бо громада, поліція та військові роблять усе можливе заради цього", – написав Аброськін, не уточнивши, в області чи у країні.

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...