"Було б у мене 100 життів - я б всі віддав за Україну": Боєць АТО, якому загрожувала інвалідність, побіжить марафон під київськими каштанами (фото)

​Уламки міни розірвали ногу і руку добровольця батальйону "ОУН" Ігоря.

Фото:Facebook

Боєць АТО, який підірвався на розтяжках, виконуючи бойове завдання і ледь не позбувся обох ніг, тепер знову може ходити. Про це повідомляє волонтерський проект People's Project на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

Ігор отримав багато осколкових ран, виконуючи бойове завдання поблизу с. Піски. Щоб не потрапити в полон, боєць разом з двома важкопораненими побратимами прийняв рішення підірватися на власній гранаті. На щастя, підмога прийшла вчасно і врятувала хлопців.

Уламки міни розірвали ногу і руку Ігоря. Незабаром лікарі успішно вилікували йому ушкодження руки, а ось кістки гомілки і стопи були важко роздроблені, лікування ефекту не давало. Згодом кістка почала відмирати, а отже хлопцеві загрожувало довічне важке каліцтво.

Але на щастя, завдяки біотехнологіям, хлопця вдалося реабілітувати, і незабаром він побіжить київськими вуличками разом з іншими Героями, яким вдалося перемогти інвалідність.

Хлопець відправився добровольцем на фронт відразу після Майдану, і незважаючи на пережиті події, він ні про що не шкодує. "Було б у мене 100 життів і одна війна - я б всі 100 життя віддав за Україну", - говорить він.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...