"Бурштинова АТО": Голова Рівненської ОДА просить ввести Нацгвардію для боротьби з нелегальним видобутком копалин

Мобільні рейди в районах промислу недостатньо ефективні та неспроможні зупинити масовий видобуток бурштину.

Нелегальний видобуток бурштину на Рівненщині. Фото:golosukraine.com

Голова Рівненської обласної державної адміністрації Віталій Чугунніков звернувся до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з проханням ввести в північні райони області Нацгвардію для вирішення проблеми нелегального видобутку бурштину. Про це повідомляє прес-служба партії "Блок Петра Порошенка", інформують Патріоти України.

"Голова Рівненської ОДА Віталій Чугунніков офіційно звернувся до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з проханням "ухвалити рішення щодо введення додаткових підрозділів Національної поліції та частин Національної гвардії в північні райони Рівненської області з метою припинення нелегального видобутку бурштину та зменшення криміногенної напруги в регіоні"", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що мобільні рейди в районах промислу недостатньо ефективні та неспроможні зупинити видобуток. На думку Чугуннікова, поява бійців НГУ допоможе нормалізувати криміногенну ситуацію в регіоні.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...