"Був п'яним, тому і вбив": Поліція спіймала злочинця, який закатував черкаську таксистку (фото, відео 16+)

Злочинцю лише 20 років.

Фото: ЗМІ

12 січня у лісосмузі знайшли тіло зниклої черкаської таксистки Ірини Чуприни і затримали вбивцю жінки. Про це у Facebook заявив перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін, повідомляють Патріоти України.

Вночі з 7 на 8 січня 19-річна донька втратила зв’язок з матір’ю, яка працює водієм таксі, та звернулася до поліції, нагадує перший заступник.

Підрозділи кримінальної поліції Черкас перевелися на посилений режим задля пошуку зниклої жінки. В результаті комплексу проведених заходів, знайшли автомобіль. Пізніше встановили підозрюваного у скоєнні вбивства. 12 січня його затримали. Декілька годин тому знайшли труп потерпілої в лісосмузі.

"Двадцятирічний покидьок при скоєнні вбивства, з його слів, "був дуже п’яним та зарізав жінку ножем. Співчуття родині вбитої жінки", - пише В'ячеслав Аброськін.

Чи буде "бонус" після Великодня? Скільки вихідних українці матимуть у травні - пояснення

середа, 24 квітень 2024, 10:24

У 2024 році християни східного обряду (греко-католики і православні) святкуватимуть Великдень у неділю, 5 травня. Зазвичай після святкування, у понеділок, українці мали вихідний, передають Патріоти України. Раніше у Кодексі законів про працю було зазна...

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...