Били кулаками і ногами: У метро Києва напали на поліцейського

Ілюстрація: focus.ua

У Києві судитимуть чоловіка, який з кулаками накинувся на поліцейських столичного метрополітену, повідомляють Патріоти України.

Пригода сталася в липні на станції метро "Видубичі". До правоохоронцю звернулася жінка з повідомленням про те, що двоє невідомих чоловіків у вагоні поїзда хуліганять і нецензурно лаються. Працівник поліції відразу відреагував на інформацію. При виході зі станції він зупинив агресивних чоловіків і запросив їх пройти в кімнату поліції для складання протоколу про адміністративне правопорушення.

Чоловіки категорично відмовилися виконувати законні вимоги правоохоронців і продовжували чинити опір. При цьому один з бешкетників кулаком, а потім ногою, кілька разів ударив співробітника поліції. Для припинення протиправних дій поліцейський застосував спецзасіб – наручники.

Слідство встановило, що правопорушники – брати, уродженці Сумської області. За результатами тесту на момент злочину вони перебували в стані алкогольного сп'яніння. На 30-річного фігуранта складено адміністративний протокол за ст. 185 ("Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського") Кодексу України про адміністративні правопорушення. А 26-річного брата, який вдарив працівника поліції, затримали.

Слідчим відділом управління поліції в метрополітені розслідувалася кримінальна справа за ч. 2 ст. 345 ("Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу") Кримінального кодексу України. В даний час досудове розслідування завершено, обвинувальний висновок передано в суд. Чоловікові загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...