Час пити та "ширятись": Прокурор, який керував авто під наркотиками, в той час був на лікарняному, - ГПУ

На лікарняному працівник прокуратури перебував вже з 30 серпня

Затримання прокурора. Фото: zn.ua

Прокурор Київської області призначив службове розслідування щодо прокурора з міста Обухів, якого 4 вересня було затримано - він керував автівкою у стані наркотичного сп'яніння. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

"Учора, працівниками патрульної поліції м. Києва, за порушення правил дорожнього руху, був зупинений автомобіль працівника Обухівського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури.

Установлено, що вищевказаний працівник з 30.08.2016 по теперішній час перебуває на лікарняному.

За даним фактом прокурором Київської області призначено службове розслідування щодо перевірки інформації про затримання прокурора за підозрою у керуванні автомобілем у стані наркотичного спяніння.

За результатами службового розслідування буде вирішено питання про відповідальність працівника, зокрема щодо його звільнення", - йдеться у повідомленні.

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...

У 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

вівторок, 16 квітень 2024, 9:40

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном. Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, ...