Чаша терпіння переповнилася? В ОРДО піднявся бунт проти жорстокого вчинку терористів

У Новоазовському районі місцеві жителі повстали проти терористів після вбивства їх односельця одним з бойовиків.

Терористи "ДНР" спричинили своїми вчинками бунт місцевого населення. Ілюстрація:DT.uaУ селі Червоноармійське Новоазовського району, яке знаходиться під контролем терористів "ДНР" піднявся бунт проти бойовиків. Про це повідомляє 62.ua, передають Патріоти України.

Конфлікт назрів через вбивство місцевого жителя 23-річного Сергія Алхімова. Один з терористів вистрілив йому в живіт під час сварки. Постраждалого відвезли в лікарню на машині односельці. Проте 9 квітня стало відомо, що врятувати його не вдалося.

Обурені жителі Красноармійського підняли бунт проти терористів і заблокували їх "інженерну частину". До жителів Красноармійського приєдналися люди з довколишніх сіл.

Для придушення "повстання" дев'ятий "полк армії ДНР" підняли по бойовій тривозі. В Красноармійське підтягнули спецназ "МГБ" і "МВС ДНР", на місце виїхали представники "адміністрації" Новоазовського району.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...