Чеченські найманці на Донбасі: Волонтери викрили ще кількох бойовиків по світлинам в мережі (фото)

Ідентифіковані четверо "військовослужбовців 17-ї ОМСБ": Станіслав Сергєєв, Вадим Ярославцев, Карен (Джага) Шахламджян і Григорій Ковальчук.

Чеченські найманці на донбасі. Фото: соцмережі

У мережі з'явилися нові підтвердження участі кадрових військових 17-ї мотострілецької бригади з Чечні в боях на Донбасі влітку-восени 2014 року. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ІnformNapalm.

Так, за результатами нового OSINT-розслідування ідентифіковані четверо "військовослужбовців 17-ї ОМСБ": Станіслав Сергєєв, Вадим Ярославцев, Карен (Джага) Шахламджян і Григорій Ковальчук. Як вказується в розслідуванні, найбільшу кількість фото з Донбасу, які свідчать про участь в боях з силами АТО, в мережу виклав Сергєєв, який служить в російській армії за контрактом. У його фотоальбомах є ряд примітних фотографій періоду "українського відрядження 2014", завантажені вони були вже в 2016 році.

На фото видно тактичні знаки у вигляді білих ідентифікаційних кіл, які раніше вже фіксувалися на Донбасі у російських військових і інші відмітні знаки "визволителів" Новоросії ".

Інший найманець Вадим Ярославцев - офіцер 17-й омсбр в званні старшого лейтенанта - пізнаний як раз на фотографіях Сергєєва.

Третій найманець Григорій Ковальчук пізнаний на фото, завантажених їм же ще в 2014 році, на яких видно колони тактичної групи 17-ї омсбр з тактичними знаками у вигляді білих ідентифікаційних кіл.

Карен (Джага) Шахламджян, як зазначається в матеріалі, "мабуть самий "скромний і обережний" в плані самопіару" в соцмережах, але це не завадило його дружині Венері Погосян прокоментувати ряд фотографій товаришів по службі чоловіка, що і спростило їх впізнання.

Шахламджян пізнаний на кількох фотографіях періоду "української відрядження 2014" в альбомі вищезгаданого Ковальчука.

Відзначимо, що 17-та окрема мотострілецька бригада (в/ч 65384) 58-ї загальновійськової армії Південного військового округу, дислокована в Чечні в н/п Шалі, не вперше потрапляє в об'єктив волонтерів і розслідувачів. Раніше ж неодноразово публікувалося багато свідчень її "українських пригод", в тому числі дані про втрати, але названо мало імен російських військових злочинців, причетних до загибелі захисників України і цивільного населення.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...