"Чекаємо п'ять днів, поки не змінять контент": Протестувальники заявили, що домовилися з керівництвом "Інтера"

Найближчими днями телеканал має змінити свою редакційну політику та звільнити заступника директора з розвитку компанії "Національні інформаційні системи" (НІС) Ігоря Шувалова. В іншому випадку блокада буде відновлена у жорсткішій формі.

Протестувальники, які з 5 вересня блокували роботу телецентру "Інтер Медіа Груп", заявили, що дійшли згоди з керівництвом телеканалу. Про це повідомляє у вівторок Детектор медіа, передають Патріоти України.

Співоррганізатор мітингу Олексій Сердюк, який є членом батальйону "Свята Марія" та організації "Всеукраїнський союз АТО" заявив журналістці, що під час перемовин з представниками "Інтера" протестувальникам було обіцяно, що протягом 5 днів канал має змінити свій контент та звільнити Ігоря Шувалова, який працює директором з розвитку компанії НІС.

"Досягнута домовленість, у нас є п’ять днів. Зараз будуть розблоковані під’їзди, машини приберуть, намети будуть зібрані. Чекаємо п’ять днів, поки вони змінять контент, – сказав Сердюк.

"Шувалова буде звільнено найближчим часом. Ми сподіваємося, що цей процес буде запущено. Якщо контент не буде змінено, люди зберуться і блокада буде поновлена, але в набагато жорсткішій формі", – пообіцяв він.

Він також зазначив, що журналісти будуть допущені до своїх робочих місць.

"Всі наші активісти до журналістів ніякого негативу не мають. Ми всі розуміємо, що люди, які тут працюють, хороші люди, і багато хто з них нас підтримує. Але вони просто виконують свою роботу. Наша акція була проти керівництва телеканалу. Тому ми сподіваємося, що наші вимоги через п’ять днів будуть виконані в повній мірі", – зазначив він.

Як відомо, 4 вересня на офіс "Національних інформаційних систем", які створюють новини для телеканалу "Інтер", було скоєно напад. У результаті в офісі почалася масштабна пожежа, низка людей отримали поранення.

За повідомленням поліції, шістьох осіб, а згодом ще трьох, доставили в Шевченківське управління поліції для встановлення їх анкетних даних та надання пояснень. З’ясувалося, що чоловіки – колишні військовослужбовці Збройних Сил України. Після проведення опитування всіх відпустили, підозр нікому не вручили.

5 вересня учасники протестів привезли під офіс "Інтера" шини і оголосили безстрокову акцію протесту. Учасники акції звинувачують "Інтер" у роботі на Кремль.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...