"Чемодан, вокзал, Россия": вже екс-шеф-редактора "Інтера" Столярову депортували з України

Столяровій заборонено в’їзд до України терміном на п’ять років.

Марію Столярову депортували з України. Фото:www.pravda.com.ua

Скандальний шеф-редактор Марія Столярова покинула Україну під наглядом працівників СБУ. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на повідомлення прес-секретаря СБУ Олени Гітлянської у Facebook.

"Російська журналістка Марія Столярова отримала "квиток в один бік" та під наглядом співробітників Служби безпеки України залишила територію нашої держави. Перед цим співробітники ‪СБУ провели слідчі дії зі Столяровою. Їх цікавили брудні виловлювання росіянки під час сюжету про Героїв Небесної Сотні", - написала вона.

Працівників СБУ також цікавили питання стосовно перебування Столярової на тимчасово окупованих територіях у 2014 році та щодо її ймовірної участі у терористичних організаціях "ДНР/ЛНР". Повідомляється, що Столяровій заборонено в’їзд до України терміном на п’ять років.

Зазначимо, що у прямому ефірі на "Інтері" шеф-редактор телеканала Марія Столярова в нецензурній формі прокоментувала вшанування пам'яті Небесної сотні. Після цього на Facebook-сторінці Столярової знайшли її фотографію з терористами батальйону "Восток".

Згодом телеканал "Інтер" заявив, що не має жодного відношення до виробництва програми "Подробиці тижня", а сама Столярова ніколи не працювала на телеканалі. 24 лютого стало відомо, що журналістку звільнили з телеканалу "Інтер".

Помстився, але іншій жінці: У Запоріжжі вбивця зробив фатальну помилку (фото)

понеділок, 29 квітень 2024, 20:53

У Запоріжжі чоловік 15 років готував план помсти, але, здійснивши його, так і не дізнався, що припустився жахливої помилки. Так, 21 січня 2024 року у Запоріжжі чоловік застрелив жінку, а потім, побачивши наряд поліції, застрелився сам. Коли слідчі поча...

Падала, але вставала: 98-річна українка самотужки втекла з окупованої території (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 19:30

98-річна жінка пішки вийшла з окупованої частини Очеретиного. Поліцейські із загону «Білі янголи» спільно з військовими доставили її в пункт допомоги. Про це розповіли у Головному управлінні Нацполіції в Донецькій області, передають Патріоти України. Л...