Через "антихриста" Лещенка речниця "Свободи" не посвятила яблук і обурилася, що "свободівців" звинувачують в підкупі від Януковича

Сьогодні на брифінгу надеп Сергій Лещенко розповів, що на одній зі сторінок "чорної бухгалтерії" Партії регіонів, які є в його розпорядженні, виявлено ще один запис про платіж на $200 тис. "ВО Свобода".

Сергій Лещенко. Фото: ukr.obozrevatel.com.

У ВО "Свобода" відкидають звинувачення нардепа Сергія Лещенка у отриманні політсилою "винагороди" з "чорної бухгалтерії" Партії регіонів. Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" написала речниця ВО "Свобода" Христина Равлюк, передають Патріоти України.

"Стою в церкві, як і більшість українців - свячу яблучка на Спаса Господнього. І тут почав розриватися телефон від дзвінків журналістів. Як виявилося, якісь антихристи дають брифінг і роблять чергову "сенсаційну" заяву, що в так званих "амбарних книгах" зазначено- якийсь регіонал Калюжний....брав гроші для партії "Свобода". Мовляв, минулу прес-конференцію їм зірвали, очевидно, маючи на увазі мене, та ще й заставили вибачитися, а цієї - вони зробили так звану "гучну заяву", що гроші для "Свободи" (яку вони всією душею ненавидять) брав регіонал", - обурюється Равлюк, обіцяючи прийти до Лещенка на черговий "сенсаційний брифінг".

Нагадаємо, як заявив сьогодні на брифінгу народний депутат Сергій Лещенко, на одній зі сторінок "чорної бухгалтерії" Партії регіонів, які є в його розпорядженні, виявлено ще один запис про платіж на $200 тис. "ВО Свобода".

Член ВО "Свобода" Михайло Головко назвав звинувачення Лещенка "єрессю" та наклепом та заявив, що політсила готова відстояти свою позицію у суді.

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...