Через нові правила поховання: Морг Миколаєва переповнений тілами померлих, яких не можуть забрати родичі (відео)

Колапс стався через те, що суди ще не видали дозволів для проведення розтинів.

Миколаївський морг. Фото:novosti-n.org

Після вступу в силу змін до Кримінально-процесуального кодексу, які змінюють правила поховання померлих, в морзі Миколаєві стався колапс. Про це повідомляє місцеве видання Новини-N, інформують Патріоти України.

Так, в морзі Миколаївського обласного бюро судово-медичної експертизи знаходиться більше 40 тіл померлих. Родичі не можуть забрати тіла, оскільки суди ще не видали дозволів для проведення розтинів.

"Зараз в Миколаївському обласному бюро судово-медичної експертизи склалася ситуація, пов'язана з накопиченням тіл, що підлягають судово-медичній експертизі. На даний момент у нас знаходиться 41 тіло, але немає рішення суду", - підтвердила інформацію директор обласного бюро СМЕ Ольга Дерюгіна.

Тіла надійшли в морг протягом свят. Починаючи з 27 квітня померлих доставляли з обласного центру та районів, однак суди через свята не розглядали справи.

Ситуація ускладнена тим, що холодильні камери в морзі обласного бюро СМЕ розраховані на одночасне збереження 25-ти тіл.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...