Через п'янство мешканців "ЛНР" в 2016 році у ДТП загинуло понад 70 осіб

Часто винуватцями аварій стають учасники бандформування "ЛНР", які відчувають повну безкарність.

П'яний бойовик. Фото: соцмережі

У минулому році на окупованих територіях Луганської області сталося близько 1 364 дорожньо-транспортних пригод. Згідно з інформацією "силових структур" терористів, через ДТП 77 осіб загинуло та 790 отримали травми різного ступеня тяжкості. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Інформатор".

"Якщо говорити про причини ДТП, то вони практично незмінні: алкоголь і самовпевненість", – заявили так звані "міліціонери "ЛНР". "Основні причини дорожньо-транспортних пригод – це керування транспортними засобами в нетверезому стані і вибір небезпечної швидкості", – підкреслив представник окупаційної "влади".

Місцеві жителі зазначають, що часто винуватцями аварій стають учасники бандформування "ЛНР", які відчувають повну безкарність. Так, наприклад, у цьому році в Луганську п'яний "прокурор "ЛНР", який спровокував ДТП, відкрив вогонь по людям, що мали намір не дати "чиновнику" втекти з місця аварії.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...