Через півгодини прилетіли її адвокати: У Києві досвідчена злодійка влаштувала цирк перед поліцією (відео)

Коли злодійку привели до відділення поліції, вона почала скаржитися на долю, розповідаючи, що вагітна.
У київському метро. Ілюстрація: ТСН.

У Києві злодійка, вкравши телефон з кишені пасажирки метро, влаштувала жалібний "концерт" у відділенні поліції. Про це повідомляє Анастасія Ярова в Facebook, передають Патріоти України.

"У натовпі бачу, як одна жінка притискається до іншої, спритно висмикує телефон з кишені. Жертва вчасно помічає, піднімається шум. В ту ж мить на злодійку налітають двоє чоловіків у цивільному: "Стояти, кримінальний розшук!" - пише вона.

Але на цьому все не закінчується. Коли злодійку приводять до відділення поліції, вона починає скаржитися на долю, розповідаючи, що вагітна. У той же час, стає відомо, що злодійка на хорошому рахунку в кримінальному світі.

"Це не брудна *волота з Берегового. Мешканка Броварів. Має гарний маєток. У кримінальному світі стоїть досить високо. Через півгодини прилітають два її адвоката", - додає автор поста.

У сотні разів далі від Сонця ніж Земля: Науковці з'ясували, що в Сонячній системі існує ще одна планета

субота, 20 квітень 2024, 9:23

Вчені стверджують, що їм вдалося виявити нові докази того, що в Сонячній системі існує дев'ята планета. Про це пише Independent. Автори нового дослідження тепер стверджують, що їм вдалося виявити ще більше доказів того, що дев'ята планета все ж існує н...

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...