Через великі втрати окупанти вже не намагаються атакувати позиції ЗСУ в районі Світлодарської дуги, - Матюхін

Ніч була неспокійною на інших напрямках, зокрема бойовики обстріляли Красногорівку і Авдіївку.

Леонід Матюхін. Фото: "112 Україна"

Бойовики вже не намагаються атакувати позиції сил АТО в районі Світлодарської дуги. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" розповів керівник прес-центру штабу АТО Леонід Матюхін, повідомляють Патріоти України.

"Вночі було спокійно, вчора було зовсім неспокійно, там використовували крім іншого і 122-мм артилерію, правда, атакувати наші позиції або повернути ті, які втратили бойовики, вже не намагаються. Після того, як на наступний день, після того, як відбувся перший бій, вони знову намагалися атакувати кількома групами, і після того, як практично втратили одну з груп, вони більше не намагалися атакувати", - говорить Матюхін.

За словами керівника прес-центру, ніч була неспокійною на інших напрямках, зокрема бойовики обстріляли Красногорівку і Авдіївку. "Ніч пройшла не зовсім спокійно. З 82-мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї бойовики двічі вели вогонь - один раз по Красногорівці, один раз по Авдіївці", - зазначив він.

До домовленості про припинення вогню з 24-го грудня Матюхін ставиться скептично. "На передовій до цього ставляться скептично, я теж належу до тих же скептиків, тому що жодного разу після цих домовленостей не було тихо", - сказав Матюхін.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...