Червоний прапор, лиса голова: У Криму художниця зайнялася сексом з пам'ятником Леніну (фото, відео)

У Москві відкрилася скандальна виставка художниці Марії Шимчук "Еротичний вандалізм".

Художниця Марія Шимчук вважає пам'ятник Леніну "шалено еротичним". Фото:https://life.ru/

У столиці Росії Москві в ДК "Петлюра" відкрилася виставка художниці Марії Шимчук "Еротичний вандалізм", на якій показані фото і відео статевих актів з пам'ятниками. Про це повідомляє life.ru, передають Патріоти України.

На виставці представлені фото і відео. Жінка з Ялти практикувала свої дійства в темний час доби в холодну пору року, які дозволили обійтися без зайвих свідків. Одним зі своїх натхненників вона називає зимові відключення електрики, в умовах яких Шимчук і пішла на незвичний вчинок.

"Якщо розглядати цей проект в контексті актуальних подій, так само не можна не згадати шквальне руйнування пам'ятників в Україні після Майдану. Тому можна це інтерпретувати як протест проти руйнування пам'ятників", - стверджує художник Павло Пепперштейн в діалозі із Шимчук.

"Їх потрібно не скидати, а навпаки, пестити, як прекрасних партнерів, у чиїй незрушимості не доводиться сумніватися: вони точно не підведуть", - говорить заслужений діяч мистецтв.

"Хотілося якось оживити пам'ятники і не залишати їх без любові, тому що вони часто виходять за межі поля нашого зору, у тому числі і сексуального. Ці пам'ятники настільки прекрасні, що забуваєш про все на світі", - прокоментувала свій проект художниця.

В особливій любові вона зізналася до Леніна: "Червоний прапор, лиса голова і типова, фалічна постава - Ленін шалено еротичний".

"У цьому проекті ми можемо побачити якусь Сексуальність Навиворіт: любощі між нелюдьми в непросторі. А те, чого немає, часто постає на позиціях якогось мета-існування, тому такі живучі ідеї про богів, про свободу або про справедливість, фантазії про утопічне і про інше, ніколи ніким небачене", - пише в проспекті про виставку Світлана Гришина, одна з її організаторів.

Виставка "Еротичний вандалізм" повинна тривати до 27 липня. Вхід на неї безкоштовний.

Чи бути депортації? Як вплине рішення з припиненням видачі паспортів на біженців у Німеччині - влада дала категоричну відповідь

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:05

У Німеччині відреагували на рішення про припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном та призупинення надання їм консульських послуг. Там зазначили, що у ФРН українці чоловічої статі мають однаковий з жінками статус захи...

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...