Хіти тижня. "Лежат в крови, ноги - отдельно": У московському метро стався нещасний випадок, є жертви

Попередньою причиною інциденту називають недотримання робітниками техніки безпеки.

У московському метро - чергова НП. Фото: соцмережі.

У московському метро чергова НП. На одній зі станцій обвалилася важка конструкція прямо на людей. Люди в паніці, на місце прибувають медики, вже відомо про постраждалих. Про це пишуть російські Telegram-канали, передають Патріоти України.

Відомо, що інцидент стався біля станції підземки "Саларьєво". Як з'ясувалося згодом, причиною обвалу стала аварія в системі водопостачання, відірвалося дві труби.
За попередніми даними, одна людина загинула. Ще двоє постраждали. Нещасний випадок стався через те, що впала конструкція, - величезна труба, робочі її просто не втримали.
Раніше співрозмовник в екстрених службах розповів РІА Новини про обвалення на будівництві неподалік від «Саларьєво». В результаті НП троє робітників були придавлені.
За даними «МК», обвалення труби сталося поблизу споруджуваного в Новій Москві торгового центру, а один з робітників, на яких вона впала, помер через те, що йому повністю відірвало ногу. Попередньою причиною інциденту видання називає недотримання робітниками техніки безпеки.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...