Родичі у самогубство не вірять: У Києві з вікна багатоповерхівки випав нацгвардієць

Дружина каже, що у її чоловіка не було ніяких проблем і приводів здійснювати суїцид, а якщо і були, то він нікому про них не розповідав.

У четвер, 28 лютого, в Києві за адресою вулиця Миропільська, 25 місцеві жителі виявили труп. Загиблим виявився рядовий Нацгвардії 1998 року народження. Хлопець проживав в 24 квартирі на 4 поверсі 16-поверхового будинку, передають Патріоти України.

Виклик на лінію екстрених служб надійшов близько 7:40. При собі у загиблого були документи. Прибулі на місце поліцейські встановили, що хлопець 1998 року народження служив в Нацгвардії в званні рядового. Він проживав в квартирі 24 на 4 поверсі 16-поверхового будинку за адресою Миропільська, 25. Однак правоохоронці сумніваються, що випав він саме з 4 поверху, оскільки тіло загиблого сильно деформоване. Можливо, хлопець впав з набагато більшої висоти. Також відомо, що під час падіння хлопець зачепив і обірвав електричні дроти.
Також на місце приїхали мати і дружина загиблого. З'ясувалося, що весілля було зовсім недавно, 9 лютого. Дружина каже, що у її чоловіка не було ніяких проблем і приводів здійснювати суїцид, а якщо і були, то він нікому про них не розповідав.
На місці працює екіпаж патрульної поліції, слідчо-оперативна група і «швидка». Поліцейські поставили до відома командира загиблого хлопця. Незабаром він повинен прибути на місце події.
Джерело: Інформатор

Мінус майже 20 тис. посад: В Україні почнуться масові скорочення - ось хто потрапить під удар

вівторок, 19 березень 2024, 8:05

В Україні з 1 квітня 2024 року відбудеться скорочення вакантних штатних посад у системі державних органів влади. Планується. що скорочення торкнеться 19,3 тисячі посад. Про це йдеться на сайті Міністерства фінансів України, передають Патріоти України. ...

Викликав на розмову у безлюдному місці: В Індії чоловік відрубав руку коханій, яка зібралася заміж за іншого

вівторок, 19 березень 2024, 7:38

В Індії молодий чоловік посварився із коханою через те, що її вирішили видати заміж за іншого, і відрубав їй руку, передають Патріоти України. 25-річний Ринку з округу Уннао штату Уттар-Прадеш кілька місяців зустрічався із дівчиною. Попри це, сім'я інд...