Родичі у самогубство не вірять: У Києві з вікна багатоповерхівки випав нацгвардієць

Дружина каже, що у її чоловіка не було ніяких проблем і приводів здійснювати суїцид, а якщо і були, то він нікому про них не розповідав.

У четвер, 28 лютого, в Києві за адресою вулиця Миропільська, 25 місцеві жителі виявили труп. Загиблим виявився рядовий Нацгвардії 1998 року народження. Хлопець проживав в 24 квартирі на 4 поверсі 16-поверхового будинку, передають Патріоти України.

Виклик на лінію екстрених служб надійшов близько 7:40. При собі у загиблого були документи. Прибулі на місце поліцейські встановили, що хлопець 1998 року народження служив в Нацгвардії в званні рядового. Він проживав в квартирі 24 на 4 поверсі 16-поверхового будинку за адресою Миропільська, 25. Однак правоохоронці сумніваються, що випав він саме з 4 поверху, оскільки тіло загиблого сильно деформоване. Можливо, хлопець впав з набагато більшої висоти. Також відомо, що під час падіння хлопець зачепив і обірвав електричні дроти.
Також на місце приїхали мати і дружина загиблого. З'ясувалося, що весілля було зовсім недавно, 9 лютого. Дружина каже, що у її чоловіка не було ніяких проблем і приводів здійснювати суїцид, а якщо і були, то він нікому про них не розповідав.
На місці працює екіпаж патрульної поліції, слідчо-оперативна група і «швидка». Поліцейські поставили до відома командира загиблого хлопця. Незабаром він повинен прибути на місце події.
Джерело: Інформатор

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...