Чоловік - "дідусь": Відео 12-річної нареченої шокувало інтернет (відео)

У деяких районах Лівану батько може дати свою згоду на заміжжя дочки, коли їй всього лише 9 років.

12-річна дівчинка в білому платті  і фаті позує зі своїм чоловіком, що годиться їй в дідусі. Фото: KAFA.

Дівчинка, якій всього 12 років, в білій сукні та фаті позує з чоловіком, що годиться їй в дідусі. Цей чоловік - її наречений. Вони роблять весільні фотографії на березі моря. Про це повідомляють Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости.

Перехожі здивовано озираються і, не витримуючи, зупиняються і звинувачують чоловіка у всіх смертних гріхах, називаючи "злочинцем". Наречений огризається: "Не твоя справа, я отримав згоду батьків".

Відео набрало мільйони переглядів і, безумовно, шокує. У деяких районах Лівану батько може дати свою згоду на заміжжя дочки, коли їй всього лише 9 років. Без дозволу батьків дівчатка можуть вступати в шлюб у віці 14 років.

Ролик зняла ліванська некомерційна організація KAFA в рамках кампанії проти насильства і експлуатації юних дівчат. Таким шокуючим способом люди всього світу звернули увагу на ситуацію. І чим більше людей дізнається про це, тим вищою буде обізнаність і лояльність населення для того, щоб ввести відповідне законодавство.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...