Чоловік довгий час жив з рідкісною хворобою: В Індонезії померла "людина-дерево" (фотофакт 16+)

Нарости на тілі Косвара лікарі відрізали, але вони знову виростали.

"Людина-дерево" Діда Косвара. Фото: episkiasis.wordpress.comВ Індонезії помер Деде Косвара, якого називають людина-дерево. Йому було 42 роки. Половину свого життя він страждав на рідкісну хворобу — його імунітет не міг стримувати ріст бородавок. Про це повідомив журналіст Дмитро Комаров, який два роки тому брав інтерв'ю у Деде, інформують Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

"Дізнався погану новину. Помер Деде Косвара. Ще взимку. Новини з Індонезії долітають довго. Деде був відомий, як "людина-дерево". Ми познайомилися в Індонезії пару років назад. Провели разом з Деде цілий день. Неймовірно важкий день. Це було не просто інтерв'ю - це була сповідь ", - написав Комаров. Вірус папіломи перетворив руки і ноги Косвара на подобу гілок дерева.

"Косвара народився таким же, як і всі інші, - розповідає Комаров. - Був простим рибалкою, одружився, завів дитину. Але його життя перевернуло страшне захворювання. Руки і ноги перетворилися в "коріння". Він мав по кілька кілограмів "кігтеподібних" утворень на кожній руці і нозі. Це мутований вірус папіломи, з яким наука і медицина впоратися не в силах". Операції не врятували чоловіка.

"Деде вже не міг справлятися з самими елементарними завданнями. Виделку або сигарету в його руки допомагали вставляти батьки, - пише Дмитро. - Чоловік дуже страждав, нудьгував за дружиною і дитиною, які його покинули. Ніколи не забуду, як я привітався з ним за руку, а Деде здивовано сказав: "Ти перший за багато років, хто доторкнувся до мене і привітався за руку". Це було дуже боляче. Від нього відверталися люди, ігнорували, боялися. Хоча вірус не заразний. Спочивай з миром, Деде". Лікарі взяли аналізи в дітей та близьких Косварі. Усі вони здорові.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...