Чоловік залишився без голови: У Києві сталася моторошна ДТП (фото 16+)

Інцидент стався в районі Поштової площі.

ДТП. Ілюстрація: соцмережі.

У Києві на вулиці Набережно-Хрещатицькій сталася смертельна ДТП, в результаті якої чоловік залишився без голови. Про це йдеться в повідомленні на сторінці dtp.kiev.ua. у Facebook, передають Патріоти України.

"Смертельна ДТП у Києві на Набережно-Хрещатицькій. Збитий пішохід, на проїжджій частині лежить без голови. Хто збив невідомо. Інформація уточнюється", - йдеться в повідомленні.

На опублікованих фото помітно, що інцидент стався в районі Поштової площі. Яким чином чоловік опинився на дорозі на даний момент невідомо. Машина, яка могла стати учасницею аварії, на даний момент розшукується.

На Волині 19-річна мама отримала підозру за те, що заморила голодом власну дитину

вівторок, 30 квітень 2024, 22:55

На Волині через умисні дії матері немовля не прожило і двох місяців. ЇЇ підозрюють у тому, що заморила дитину голодом. Про це повідомляє прокуратура Волині, передають Патріоти України. «За процесуального керівництва прокурорів Луцької окружної прокурат...

Одеський суд повернув державі найбільше штучне озеро

вівторок, 30 квітень 2024, 21:41

Господарський суд Одеської області зобов’язав повернути у власність державі найбільше штучне озеро України. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Йдеться про озеро Сасик (Кундук) площею 20 тис. га. Воно розташоване ...