Чоловіка-інваліда української актриси не пустили в київський парк розваг

Конфлікт вирішився на користь Ольги Кияшко. Вона підозрює, що виключно завдяки її впізнаваності і причетності до медійних персон.

ТРЦ "Проспект". Фото: соцмережі.

Українська актриса Ольга Жуковцова-Кияшко відома за серіалом "Слуга народу" розповіла, що її чоловіка на інвалідній колоску не пустили дитячий розважальний центр в Києві на території ТРЦ "Проспект". Про це вона написала в Facebook, передають Патріоти України.

Разом з чоловіком і сином вона хотіла відсвяткувати в моллі день народження сина. Але адміністрація парку заявила, що в центр дозволено входити лише в шкарпетках, тому чоловіка в кріслі вони не хотіли пускати всередину.

"Моя сім'я вчора зазначила ДР нашого сина. І все ніби як треба для свята-мої хлопчики самі приїхали до Києва з Дніпра, друзі з дітьми зібралися, стоїмо під дитячим центром, у дітей на нього слюні течуть, ми вже в шкарпетках - поздавалі взуття , але одна нестиковка- мого чоловіка НЕ ПУСКАЮТЬ в центр, тому що він нА ІНВАЛІДНОМУ КОЛЯСЦІ, а у них з колясками не можна!!!! Як приклад наводиться паралімпійська чемпіонка, яка веде своїх дітей, і йде, тому що коляски заборонені", - емоційно відреагувала актриса.

Вона знайшла в правилах закладу пункт, де вказувалося, що колясочники можу потрапити на територію парку лише надівши на колосі спеціальні чохли, але, на відміну від шкарпеток і бахіл, їх не продавали. Жінка зазначила, що в центрі є всі умови для людей з особливими потребами, тому це ідеальне місце для сімейного дозвілля.

Конфлікт вирішився на користь актриси. Вона підозрює, що виключно завдяки її впізнаваності і причетності до медійних персон адміністрація пішла на поступки у вигляді винятку. "Несподівано прийшов, якийсь дядько, сказав, що він бачить, що у Діми чисті колеса, і нехай нас впустять. Нас заховали в найближчу кімнату від входу, і попросили Діму вийти за 10 хвилин до закриття центру. Потім адміністратор дав якусь то їх карту. Думаєте, совість замучила? Ні! Вони просто побачили в нашій компанії медійне обличчя і зассал розголосу", - не стрималася вона.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...