Чоловікові відрізало ногу: Очевидці в київському метро намагалися зупинити потяг, що мчав на пасажира, але безуспішно (відео)

У КП "Київський метрополітен" заявили, що НП на станції "Осокорки" розслідує поліція.

НП в київському метро: очевидці намагалися зупинити потяг, але безуспішно. Скріншот.

У Києві на станції метро "Осокорки" 9 квітня співробітники підземки не зуміли вчасно допомогти чоловікові, який впав на рейки, хоча про надзвичайну подію їх попередили очевидці до прибуття на станцію поїзда. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За інформацією очевидців, чоловік був п'яний і ледве тримався на ногах. Пасажири за допомогою включених мобільних телефонів світили в тунель, щоб попередити машиніста потяга, що наближається до станції, а також бігали до турнікетів, щоб сповістити про падіння чергового.

Але поїзд приїхав на станцію і травмував чоловіка. В результаті НП постраждалому відрізало праву ногу.

За словами очевидців, лише через 10 хвилин зі станції почали евакуйовувати пасажирів, і за потерпілим спустилися на рейки.

У КП "Київський метрополітен" заявили, що НП на "Осокорках" розслідує поліція. Також буде проведено внутрішнє розслідування - щодо дій співробітників станції.

"Співробітники станції діяли за інструкцією. Хтось із них викликав рятувальників, поліцію, запитував дозвіл на відключення контактної мережі. Ми в усьому будемо розбиратися, хто і як діяв під час цієї ситуації. Будуть зроблені висновки, і вони будуть опубліковані. Якщо наші співробітники діяли з порушеннями, вони понесуть покарання", - заявили в прес-службі метрополітену.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...