Чому бездіє СБУ? З'явився запис, як мер Дружківки закликав "рятувати" місто терористів "ДНР" (відео)

Такі хамелеони, які вміють "змінити колір" та політичну орієнтацію залежно від ситуації, не повинні знаходитися у владі.

Мер Дружківки Валерій Гнатенко. Фото:скрін відео

Мер Дружківки Донецької області Валерій Гнатенко навесні 2014 року займався організацією так званого референдуму за відділення від України і утворення терористичного угрупування "Донецька народна республіка" в місті. Відповідне відео на своїй сторінці у Facebook опублікував на журналіст і блогер Денис Казанський, інформують Патріоти України.

"Гнатенко подав до суду на голову ГО "Громада Дружківки" Ірину Кирикову за її висловлювання в ефірі "Громадського радіо", де вона заявила, що він є сепаратистом, а також розповіла, що він піднімав над виконкомом російський прапор і співпрацював з бойовиками. Гнатенко зробив висновок, що такі висловлювання принижують його честь", - написав він.

"Ну що ж, тоді Гнатенко доведеться подавати до суду і на мене теж, тому що я теж вважаю його зрадником, сепаратистом і пособником терористів. Гнатенко насправді запросив бойовиків піднімати над містом російський прапор, а також займався організацією референдуму за утворення ДНР в Дружківці, що зафіксовано на відео", - додав журналіст.

Казанський зазначив, що матеріали щодо Гнатенка давно вже були направлені в СБУ і ГПУ.

"Судячи з усього, правоохоронці не знайшли в діях мера Дружківки нічого поганого. Ну що ж, тепер за законами жанру залишилося тільки засудити громадян України, які посміли засуджувати Гнатенка за його антидержавну діяльність і розпалювання війни", - резюмував він.

Була 6 днів без їжі та води: У США випадково відправили кішку у зворотній посилці Amazon

субота, 27 квітень 2024, 18:53

Американське подружжя випадково відправило свою кішку у зворотній посилці Amazon: вона була шість днів без води та їжі, втім зараз їй нічого не загрожує. Про це пише Business Insider, передають Патріоти України. Вказано, що власниця помітила зникнення ...

Несподівана ситуація: На Житомирщині вчитель порізав ножем своїх колишніх учнів

субота, 27 квітень 2024, 17:59

На Житомирщині вчитель з ножем напав на своїх колишніх учнів, внаслідок чого один з них загинув. Чоловікові повідомили про підозру в умисному вбивстві. Про це інформують поліція Житомирщини та Житомирська обласна прокуратура, передають Патріоти України...