"Чому педофілів саджають, а тупих п'яних матусь відмазують?": У мережі викликала гнів жінка з дітьми, що влаштувала ДТП в Києві (фото)

Тетяна, котра їхала п'яна зі своїми двома малолітніми дітьми, потрапила в аварію і спробувала втекти

Фото: "Фейсбук"

П'яна жінка, у якої в салоні авто перебувало двоє її дітей, влаштувала ДТП, після чого намагалася втекти з місця події. Про аварію розповів на своїй сторінці в Facebook тимчасово виконуючий обов'язки командира роти Управління патрульної поліції в місті Києві Сергій Клочко, опублікувавши фотографії з місця події.

"Знайомтеся. Це Таня. Таня їздить п'яною за кермом. А ще ця матуся возить в такому стані своїх дітей. Днями Тетяна їхавши п'яна зі своїми двома малолітніми дітьми, потрапила в ДТП і спробувала втекти. Її наздогнали і заблокували. Горе-маму задули і "Драгер" показав 1,26°%. На Таню було оформлено три протоколи. Будемо сподіватися, найближчим часом вона не сяде за кермо (якщо наш "гуманний" суд не вирішить інакше). Не будь як Таня", - розповів поліцейський.

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...

Хто може отримати відстрочку в Україні з 1 травня - всі категорії

неділя, 28 квітень 2024, 9:48

За новими правилами відстрочку від мобілізації можуть отримати тільки певні категорії громадян, передають Патріоти України. Відстрочка від мобілізації 2024 по догляду за інвалідами та літніми людьми. Новий законопроєкт про мобілізацію набуде чинності 1...