Чорний бізнес в УПЦ: черниця з Києва збирає гроші на зброю для луганських бойовиків та вербує чоловіків у терористи

Голова української політичної партії "Християнський рух України", інокиня УПЦ МП Таїсія (Тамара) Звягінцева, не лише активно допогамає сепаратистам, а й "наживається" на зборі коштів

Інокиня Таїсія Звягінцева. Сепаратистка наживається на чорному бізнесі з терористами. Фото з газети "Правда".Як стало відомо Патріотам України від джерел з Києво-Печерської Лаври, а також від парафіян храму святого Олександра Невського (с. Хотів Київської області), вже не один місяць антиукраїнською пропагандою та збором коштів для забезпечення терористів в зоні АТО зброєю та іншими припасами займається жителька цього села - Тамара Петрівна Звягінцева, вона ж - інокиня Таїсія, голова політичної партії ХРУ. Крім того, "свята черниця" вербує казаків та молодиків для захисту "русского донбасса от укров".

Наразі, за точними даними, Звягінцева вже не вперше знаходиться у Росії у "робочій поїздці", де веде найбільшу частину свого "бізнесу" по товарообігу з бойовиками та пропаганду.

Перевірене джерело у Києво-Печерській Лаврі повідомило, що інокиня не приховує імен своїх спонсорів у цій антидержавній справі. Один із них, за її словами, - київський бізнесмен Олег Войток, кум Миколи та Людмили Супрун, відомих у політичних колах (в колишньому Микола був радником Віктора Януковича). Саме О. Войток спонсував купівлю бронежилетів для донецьких бойовиків, якщо вірити Тамарі Звягінцевій. Також вона називає митрополита Павла Лебедя своїм "коллегой по бизнесу". Залишається лише сподіватись, що ім'я митрополита сепаратистка використовує у своїх цілях без його відома...

Не забула політична діячка Звягінцева і про себе - її маєток у селі Хотів будується саме на гроші з "чорного бізнесу" "святої жінки" з терористами. Сусіди кажуть: неодноразово жалілися голові сільради, що Звягінцева незаконно перекрила своїм чималеньким маєтком по вул. Червоноармійській, 1, єдину дорогу до лісу (напевно, бере приклад з Кирила Гундяєва, який своєю резиденцією заблокував людям дорогу до місцевого кладовища). Але голова сільради не приховує, що має тісні зв'язки з Олегом Войтком, тим самим "колегою" Звягінцевої по "бізнесу".

Тамара Звягінцева має власну сторінку у "Вконтакте" (Таисия Китаевская , http://m.vk.com/id255617366), де пропагує рашизм та пишається, що захищає "воинствующий русский мир". Через це обурені громадяни навіть офіційно зверталися в СБУ, про що нам повідомив один із них. З наших джерел відомо, що черниця Таїсія залякує священиків УПЦ, які не погоджуються з її діями, та сама замість них благословляє терористів на "війну з Україною", хоча і морально, і канонічно не має на це права.

Ось витяги зі сторінки інокині Таїсії: "Смотри,украинская гнида свидомая... рыло не отворачивай...Ты же дебил…", "Ваша «СВІДОМІСТЬ» – ЭТО ВСЕГО ЛИШЬ КОМПЛЕКС ИСТОРИЧЕСКОЙ НЕПОЛНОЦЕННОСТИ", "майдановские ублюдки, вам не победить Русский мир на Донбассе!" і т.д. ... Як таке може бути, що київська черниця УПЦ МП, голова всеукраїнської політичної християнської партії ХРУ - є членом груп "РОССИЯ СПАСИ ДОНБАСС", "Русский мир", "ДНР", "Координационный штаб (антимайдан)" і т.п., на своїй сторінці висловлює побажання смерті українцям та прокльони на нашу державу?

На жаль, такі люди, як "инокиня Таисия Звягинцева", підривають авторитет усієї церкви, пишаючись своїми антилюдськими поглядами, наживаючись на чужих стражданнях і пропагуючи рашизм та вбивства наших воїнів і громадян.

Спецкореспондент Анна Бондаренко


"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...