"Чортова війна. Головне, що живий": На Донбасі поранили відомого захисника України (фото)

Сергій Колмогоров вранці отримав осколкове поранення в корпус.
Сергій Колмогоров і Мирослав Гай. Фото: соцмережі.

У суботу, 11 серпня, в зоні проведення ООС на Донбасі поранили відомого бердянського прикордонника Сергія Колмогорова, який раніше був засуджений до в'язниці за вбивство, виконуючи службовий обов'язок, передають Патріоти України.

Як розповів в Facebook волонтер Мирослав Гай, Колмогоров вранці отримав осколкове поранення в корпус. "Стріляли з ПТРК "Фагот". Дзвонив Сергію. Він в нормі, каже, що кіпішу більше, ніж поранення. Все необхідне у Серьоги є", - повідомив Гай.

"Збирається через пару днів повернуться на передову. Це лікарям вирішувати, Серьога. Лежи і відпочивай. Чортова війна. Головне живий, голос бадьорий", - написав він.

Нагадаємо, інцидент з Сергієм Колмогоровим стався 9 вересня 2014 року. Військовослужбовці помітили неподалік від берега моря автомобіль, який блимав фарами, подаючи якісь сигнали, а потім попрямував в сторону блокпоста.

На вимогу зупинитися для перевірки документів водій натиснув на газ автомобіля і пішов на прорив. Незважаючи на попереджувальні постріли, швидкість машини лише збільшувалася, після чого прикордонники відкрили вогонь на поразку. Пасажирка транспортного засобу загинула, а водій, уродженець Донецька, не постраждав.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...