Чотири роки тому: Бої за Савур-Могилу (відео)

Українські військові та добровольці "Правого сектора" утримували висоту протягом місяця у повному оточенні, без води і боєприпасів, під шквальним вогнем російської артилерії.

Монумент на Савур-Могилі перед тим, як його зруйнувала артилерія росіян. Фото: скріншот з відео.

Чотири роки тому, 7 серпня 2014 року, група під командуванням полковника Ігоря Гордійчука та добровольців «Правого сектору» взяли під контроль Савур-Могилу. Патріоти України пропонують вам згадати подробиці цієї події.

Оборонці утримували висоту протягом місяця у повному оточенні, без води і боєприпасів, під шквальним вогнем російської артилерії.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...