​Диво в вишиванці: Мала україночка підірвала мережу грою на барабанах (відео)

Ким в майбутньому не стане ця талановита дитина, безумовно залишиться яскравою, неординарною особистістю

Катя Кузякина

Катя Кузякина грою на барабанах під українські пісні викликала справжній ажіотаж у мережі, і не тільки в її українському сегменті, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Нескучные новости».

"Аааааааааааааааааааааааа! Це другий Bonzo зростає, точно кажу", - прокоментував відео в Facebook журналіст Євген Головатюк.

"Бадьорого ранку!))", - Написала в соцмережі глава піар-служби "Нафтогаз України" Олена Осмоловська, котра розмістила відео на своїй сторінці.

"Ай, молодца", "Я вражений", "Давно мене так не"гойдало"," Супер-рокерша, так тримати !!!!","Круто !!! Продовжуй в тому ж дусі !!! ", - коментують пост приємно вражені глядачі.

"Спасибі вам всім за підтримку", - відповіла дівчинка своїм новим фанам.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...