"Чума, рот свой закрой! Будешь бояться ночью ходить!": У мережу потрапило відео погроз правозахисниці Ноздровській

Юристці погрожувала людина, наближена до родини Россошанських.

Ірина Ноздровська. Фото: ЗМІ

Правозахисниці Ірини Ноздровської відкрито погрожувала наближена особа до родини Россошанських. Відбувалося все це за присутності прокурора Київської обласної прокуратури Казбека Тедеєва. Про це написав журналіст Володимир Тимофійчук, який був близьким другом юристки, на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

За його словами, інцидент трапився після судового засідання в Апеляційному суді Київської області щодо смертельної ДТП за участю Дмитра Россошанського, внаслідок якої загинула сестра Ноздровської - Світлана Сапатинська.

Зауважимо, що останнє слуханням справи відбулося 27 грудня 2017 року, і після нього батько Россошанського також пригрозив правозахисниці зі словами: "Ты плохо кончишь!", а вже 29-го числа Ірина Ноздровська перестала виходити на зв'язок.

"Наближена особа до родини Россошанських, яка носила пакунки засудженому Дмитру Россошанському одразу після судового засідання в Апеляційному суді Київської області відкрито погрожує мені Володимиру Тимофійчуку, журналісту, зі словами: "Друже, береги очки я тебе говорю!" та Ірині Нозровській, кажучи: "Чума, рот свой закрой! Будешь бояться ночью ходить!" - підкреслив журналіст.

Крім того він стверджує, що усе це відбувалося на очах прокурора Київської обласної прокуратури Казбека Тедеєва, який брав участь у справі ДТП з Дмитром Россошанським, однак жодної належної реакції з його боку не було. Як доказ вищезазначених слів Тимофійчук оприлюднив відповідне відео.


"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...