Чи чекати тепла? Синоптики розповіли, якою буде погода в Україні до кінця березня

За прогнозами синоптиків, до кінця тижня на території країни буде зберігатися досить прохолодна, як для цього місяця, погода.

Ілюстрація: ЖЖ.У найближчий тиждень в Україні очікується холодна погода, а потепління прийде лише в кінці березня. В Українському гідрометеорологічному центрі розповіли, який буде погода в березні, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За прогнозами синоптиків, до кінця тижня на території країни буде зберігатися досить прохолодна, як для цього місяця, погода.

"Температура вночі становитиме в середньому 0 - 4 градусів морозу, а вдень - 1-6 тепла. Опади будуть переважно в західних областях", - розповів начальник Гідрометцентру Микола Кульбіда.

На питання, коли в Україну повернеться тепло, головний синоптик країни відповів, що відносно серйозного потепління слід очікувати не раніше останньої п'ятиденки березня.

18 березня в Україні денна температура становитиме 4-7 градусів тепла. Скріншот: Гідрометцентр

Як оскаржити рішення ВЛК та хто має право на відстрочку в Україні - нюанси мобілізації

неділя, 12 травень 2024, 9:32

Військовозобов'язані чоловіки можуть бути примусово мобілізовані до лав Збройних Сил, якщо вони не мають відстрочки та придатні до військової служби за станом здоров’я. Відстрочка від мобілізації є можливою за наявності підстав, які регламентує закон. ...

Коли Росія ще вважалась братньою: Відомий продюсер розповів, як Софія Ротару врятувала від розправи українських артистів з якими разом опинилася в скрутній ситуації в Грозному

неділя, 12 травень 2024, 9:23

Багаторічна популярність артистки допомогла втекти українським гастролерам, які опинились в епіцентрі кримінальних розбірок російського шоубізу, ще й на території де життя чужинця нічого не варта, якщо то не якийсь московський туз з впливом на Кадирова