Чи платили гроші мітингувальникам: Деяким політичним силам вигідно називати акції протесту у Києві "несправжніми та проплаченими"

Дві жінки у під'їзді житлового будинку розповіли журналістам про нібито "оплату мітингу", але заплутались у власних показах.

Мітинг у Києві. Фото: "Українська правда"

Журналісти ТСН поспілкувалися з двома жінками, які нібито є "учасницями мітингу в Києві". Вони розповіли про "оплату за участь", але навіть не знали, хто смае платить їм гроші. Про це повідомляють Патріоти України.

Кореспонденти зустріли жінок у житловому будинку, просто в під'їзді. Доказів, що вони дійсно є учасницями мітингів, немає. Доказів "проплаченості" - теж. У підкупі мітингувальників звинувачують Юлію Тимошенко.

Нагадаємо, прямі ефіри з місця подій під Верховною Радою показали, що з транспорантами там стоять дійсно ошукані вкладники, які показують документи та не бояться називати свої прізвища. Вони відкидають звинувачення у "проплаченості" та кажуть, що хочуть просто прийняття нормальних законопроектів "на благо громадянам".

У мережі вважають, що жінки в під'їзді, які розповіли про "оплату 100-130 грн за 5 годин мітингу", не є учасницями акції та навмисно розповідають неправдиву інформацію. Також українці вважають, що деяким політичним силам вигідно виставити цей Майдан як підкуплений і несправжній, але це не так.


Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...