Чи варто чекати прохолоди: Синоптик розказала, скільки триватиме спека в Україні (відео)

Над Україною стоїть антициклон, вітру практично немає.

Сьогодні протягом дня в Україні знову буде спекотно, температура коливатиметься в межах 30-33 градусів Про це в ефірі Еспресо.TV повідомила синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України.

Водночас вона зазначила, що на заході можливі періодичні локальні дощі і там найближчими днями спека дещо послабне. На решті території спека з незначними коливаннями триватиме від трьох до семи днів.

Синоптик також додала, що над Україною стоїть антициклон, вітру практично немає, а це означає, що імла у багатьох областях поки втримається.

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...