Чи вдала аналогія? Український партизан Жемчугов розповів, кого нагадує йому Надія Савченко

За словами колишнього бранця терористів, Савченко займається хворим популізмом. Вона такий патріот України, як батько Махно.

Володимир Жемчугов. Фото:Укрінформ

Народний депутат Надія Савченко, втручаючись в питання обміну полоненими, займається популізмом. Так Герой України Володимир Жемчугов, який сам майже рік провів у полоні бойовиків, прокоментував в інтерв'ю Укрінформу лютневу поїздку Савченко в "ДНР", зазначають Патріоти України.

"Вона займається популізмом. Хворим для матерів і дружин популізмом. Вона не мала права говорити таке, обманювати", - сказав Жемчугов.

На його думку, Кремль використовує свою колишню полонянку Надію Савченко для того, щоб посіяти в Україні хаос. "Вона не те, що зрадник, вона - за Україну. Але вона такий патріот України, як батько Махно", - вважає Володимир.

Так, за його словами, у Савченко немає політичної програми. "Це буде анархія. Це якраз один з планів Росії", - зазначив колишній бранець "ЛНР".

Він переконаний, що в планах Москви - повалення влади в Україні, поставивши на чолі її політика, при якому в країні встановиться анархія. "І тоді російські танки дійдуть до Чопа. Я в цьому бачу "многоходовочку" Кремля в питанні Савченко", - зазначив Жемчугов.

Колишній бранець бойовиків також повідомив, що планує зустрітися з Надією Савченко після повернення з Німеччини, де він проходить черговий курс лікування і відновлення.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...