"Чи завершена наша боротьба, поки серед нас ходять ті, хто мріє про "рускій мір"?: У мережі показали понівечений в Авдіївці український прапор (фото)

Один з українських офіцерів знайшов затоптаний український символ у прифронтовому місті серед бруду та листя.

Пошматований український прапор в Авдіївці. Фото:Facebook

В Авдіївці на Донеччині невідомі кинули на вулиці розірваний і затоптаний український прапор. Про це в Facebook повідомляє офіцер Західного регіонального медіа-центру Міноборони України Володимир Скоростецький, передають Патріоти України.

За його словами, прапор він знайшов вранці 16 жовтня в районі 16 кварталу. Військовий підняв зіпсований прапор з землі, очистив його від бруду та листя і забрав з собою.

"Чи завершена наша боротьба? Ні! Поки серед нас ходять ті, хто спить і бачить у збочених мріях гнилосний рай "рускава міра", хто потурає наші святині і символи, вона триває і буде тривати!

Запам'ятайте, гниди, Авдіївка - це Україна! І як би ви, паскуди, не бризкали отрутою, як би не намагались вдарити у спину, жовто-блакитне знамено буде майоріти над Українським Донбасом!", - пише він.

За словами Скоростецького, знайдений прапор він забере з собою додому і сподівається, що знайдеться людина, яка поверне йому первісний вигляд.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...