Чиновник поплатився за зневажливі вислови про загиблого героя АТО Володимира Кияна (відео)

Мер Ковеля, у відповідь на заяву, виніс рішення про звільнення чиновника.

Олександр Балак. Скрін відео

На Волині активісти та волонтери змусили чиновника Ковельської міськради пояснити його зневажливі слова про загиблого героя АТО, який народився і виріс в Ковелі і наполягли на тому, щоб вулиці Ватутіна було присвоєно його ім’я, а чиновника було звільнено. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Youtube.

На кадрах ролика видно, як волонтери, журналісти, активісти та ветерани АТО вимагають від літньої людини в костюмі пояснити, чому він не відмовився присвоїти одній з вулиць Ковеля ім’я Володимира Кияна. У відповідь той розповідав про свої пропозиції назвати ім’ям загиблого героя одну з новобудов, але зрештою був змушений визнати свою неправоту, вибачитися і прилюдно, на сесії міськради настояти на перейменування вулиці.

Також мер Ковеля, у відповідь на заяву свого чиновника, виніс рішення про звільнення чиновника. У підсумку, на сесії Ковельської міської ради було вирішено перейменувати декілька вулиць міста у зв’язку з декомунізацією — одна з них стала носити ім’я Володимира Кияна.

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...