Чиновника "Укрзалізниці" в Одесі затримали на хабарі у 10,5 тис. доларів (фото)

Хабарник вимагав і отримав кошти від представника підприємства за підписання дозвільної документації на підключення додаткового трансформатора для постачання електроенергії на об'єкт.

Фото:http://od.gp.gov.ua/

В Одесі на хабарі у 10,5 тис. доларів викрили чиновника "Одеської дистанції електропостачання" регіональної філії ПАТ "Укрзалізниця". Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури, передають Патріоти України.

У відомстві зазначили, що здійснюють процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 (вимагання та одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України.

Зазначений посадовець вимагав і отримав 10,5 тисяч доларів США від представника підприємства за підписання дозвільної документації на підключення додаткового трансформатора для постачання електроенергії на об'єкт.

Тривають першочергові слідчі дії.

Хтось гниє, а в когось все нормально: Речник Повітряних сил ЗСУ жорстко пояснив, коли закінчиться війна

вівторок, 7 травень 2024, 23:05

Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш поділився особистою думкою про те, коли може закінчитися війна з Росією, передають Патріоти України. Він наголосив, що ситуація дуже мінлива: ми пам’ятаємо, як ще влітку минулого року покійний очільник ПВК "Вагнер" ...

Годі "пишатись": У Берліні на 8 і 9 травня заборонили вивішувати російські триколори біля радянських меморіалів

вівторок, 7 травень 2024, 22:42

У Берліні на 8 і 9 травня заборонили вивішувати біля радянських меморіалів російські прапори, георгіївські стрічки та символи, які прославляють російсько-українську війну. Про це повідомляє RBB24 з посиланням на берлінську поліцію, передають Патріоти У...