"Чистая правда. Нужно кого-нибудь грохнуть": Сайт "Миротворець" потролив кремлівських пропагандистів

Чергова антиукраїнська пропаганда з'явилася на брехливому російському каналі "Звезда".

Сайт "Миротворець", Ілюстрація:http://www.segodnya.ua/Адміністрація сайту "Миротворець" з гумором поставилася до чергової антиукраїнської пропаганди на російському пропагандистському каналі "Зірка". Про це йдеться на сторінці "Миротворця" у Fаcebook, передають Патріоти України.

Так доцент Фінансового університету при уряді РФ Геворг Мірзаян в ефірі однієї з програм телеканалу заявив, що для того щоб стати в Україні національним героєм, треба ліквідувати когось зі списку сайту "Миротворець".

На це в українському центрі відреагували з гумором.

"Чиста правда. Саме так воно і є. Це довго трималося в таємниці, але тепер розкрилося. Цікаво, звідки на росії про це дізналися? Невже знову хтось злив?" - зіронізував адміністратор сторінки "миротворця" у соцмережі.

25-річна українка організувала "фабрику документів" у Гданську, але щось пішло не так (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:02

Польські правоохоронці затримали 25-річну громадянку України, яку підозрюють у підробці документів. Слідчі виявили понад 2750 готових документів, вартість яких на чорному ринку може сягати 14,5 млн злотих (близько 142 млн грн). Про це повідомила Прикор...

У Євпаторії понад 200 тварин загинули під час пожежі у зоопарку

вівторок, 16 квітень 2024, 11:44

В тимчасово окупованій Євпаторії вночі згорів екзотаріум Тропік-парк, на пожежі врятовано жінку та двох ведмедів. Про це повідомляють російські ЗМІ у вівторок, 16 квітня.Зазначається, що повідомлення про спалах надійшло до служби порятунку о 02:33. Вог...