Дайте їй "Оскара": Серед "убитих горем" донеччан за Моторолою побивалася "актриса" Марія Ципко - волонтер (відео)

Як відомо, ця жінка зіграла вже в багатьох пропагандистських роликах для російського телебачення.

Скрін відеоВідома героїня сюжетів російської пропаганди Марія Ципко знову зіграла трагічну роль, зобразивши розбиту горем жінку на похороні терориста Мотороли. Принаймні так стверджує засновник організації "Повернись живим" Віталій Дейнега. Про це він написав на своїй сторінці в Fаcebook, передають Патріоти України.

"Пацаны. Я пацталом. Смотрю значит новость о "прощании "моторолой" и тут такое знакомое лицо. Помните эту тетеньку еще с 14-го? Мария Ципко - вечный член секты свидетелей распятого мальчика.

Исполнительница разных ролей для рашаСМИ. А так же воровка московской гуманитарки и аферистка. Криворожанка. Находится в розыске". - написав Дейнега.

Зображуючи вбиту горем донеччанку "актриса" каже: "Он для нас был родным. мы его очень все любим. Всем городом, всем сердцем", - зі сльозами на очах промовляє вона. На відео з 0:17 хв.

Слід зазначити, що у коментарях під дописом Дейнеги користувачі розділилися в думках: одна група стверджує, що "плакальниця" - не Ципко, інша група - цілком погоджується з волонтером.

Паспорти придбали за хабар, в Україні ніколи не бували: Роми обманювали швейцарську владу, прикидаючись... українцями

середа, 8 травень 2024, 11:59

У столиці Швейцарії Берні виявили низку випадків зловживання українськими паспортами з боку ромів. Про це пише місцевий портал новин Nau, передають Патріоти України. Щонайменше десять сімей ромів використовували отримані обманним шляхом або за хабар па...

"Це не моя війна. Ви її почали, ви її і закінчуйте": Військовослужбовиця розповіла про роботу у ТЦК

середа, 8 травень 2024, 11:44

Реабілітолог, бойова медикиня та учасниця бойових дій Юлія Вітковська після Бахмуту та Вугледару служила на Чернігівщині, де й пройшла військово-лікарську комісію. Зараз вона несе службу у територіальному центрі комплектування і розповіла подробиці про...