Далекобійник з Росії повісився прямо в фурі, не витримавши проблем із закриттям російсько-польського кордону (фото)

​Загиблий чоловік боявся звільнення і можливих фінансових проблем, пов'язаних з простоєм фури.​

Ілюстрація:ipress.uaТрагедія сталася в прикордонному литовському місті Клайпеді, де уродженець Пскова наклав на себе руки прямо в кабіні фури. Він стояв в черзі разом з сотнями інших великих вантажівок, чекаючи поромного навантаження. Про це пише Диалог, інформують Патріоти України.

Російські фури прямували до німецького Кіля, сотні вантажівок скупчилися в пробці на вулиці Кайрю. Звідси починалася черга на переправу.

43-річний далекобійник повісився, бо дуже переживав: він говорив своїм колегам, що боїться проблем з начальством, хоча фура простоювала не з його вини.

Цей ажіотаж викликаний тим, що на фоні взаємних санкцій Росія і Польща не змогли прийти до компромісу з митного режиму.

Російські водії-далекобійники вирішили, що через Клайпеду їм простіше буде виїжджати до Західної Європи, але поромна переправа виявилася нездатною оперативно пропускати величезний потік вантажного транспорту.

Уже тиждень далекобійники з РФ стоять тут в черзі, ночують, їдять і сплять в кабінах своїх фур.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...