Трагедія на Харківщині: 17-річний хлопець укоротив собі віку просто на території школи

Пішов до магазину, але додому так і не повернувся. Наразі поліція з’ясовує причини суїциду.


Ілюстрація: https://politeka.net

У Сахновщинському районі Харківської області зниклого хлопця знайшли мертвим. Про зникнення свого 17-річного племінника правоохоронцям повідомив дядько, повідомляють Патріоти України з посиланням на Надзвичайні новини.

"Хлопець пішов із дому ще в суботу і не повернувся. Правоохоронці з'ясували, що він навчався в ПТУ і жив зі своїм дядьком, який був також його опікуном. В останній раз залишаючи будинок, підліток сказав, що піде в магазин за речами для навчання", – пояснили в поліції.

Зниклого знайшли сьогодні вранці на території Костянтинівської школи. Він покінчив життя самогубством, повісившись на дереві. Обставини події з'ясовують правоохоронці.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...