"Дамы известны своими преступлениями": Путінський пропагандист повторив в ефірі брехню "ДНР" про сили АТО (відео)

Кремлівський рупор Кисельов розповів у своїй передачі маячню терориста Басуріна про жінок-снайперів з "Правого сектора" під Артемівськом.

Дмитро Кисельов. Фото:www.ednist.info

Один з головних кремлівських пропагандистів РФ Дмитро Кисельов в ефірі програми "Вести недели" на державному каналі "Россия 1" обговорив заяву представників терористів угруповання "Донецька народна республіка" ( "ДНР") про начебто прибуття в зону АТО на Донбасі підрозділу жінок-снайперів "відьми" з "Правого сектор". Відповідне відео опублікована на YouTube-каналі ЗМІ, передають Патріоти України.

"По данным "разведки "ДНР" Киев направил на линию соприкосновения с Донбассом подразделение женщин-снайперов из радикалов "Правого сектора". Подразделение носит название "Ведьмы", - заявив Кисельов.

За його словами, ці "дами" відомі своїми "злочинами проти мирних жителів Донбасу на Світлодарській дузі у подіях минулого року".

Тепер же, додав пропагандист, "відьом" виявили поблизу Артемівська.

"Тем временем министр иностранных дел Климкин заявил, что рассчитывать на поддержку союзников в войне на территории страны не приходится. Не знаю, о каких союзниках говорит Климкин. У нынешнего режима в Киеве реальных союзников просто нет, поэтому и воевать за него ни одна страна не готова. Что же до НАТО, то блок открещивается от членства Украины не менее активно, чем Евросоюз от вступления Украины в ЕС", - відрапортував Кисельов.

"Тогда Порошенко ни много, ни мало решается заключить двустороннее соглашение с США. Мол, будем помогать Америке, когда на нее нападут, а пока пусть Америка поможет нам, ведь на нас напали. Глупость, но в среду Верховная Рада большинством голосов принимает официальное обращение к Конгрессу США с просьбой предоставить Украине статус основного союзника вне НАТО.

Обращение направили, Конгресс США думает. Есть о чем. Ведь Украина хочет, чтобы американцы по-взрослому ввязались в войну против Донбасса вместе с украинскими "ведьмами", - резюмував він.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...