"Дав наказ корові - годувати родину": Переселенцям з Луганщини Ляшко подарував Смерічку (фото)

Політик також пообіцяв допомогти заасфальтувати дорогу в селі та вимагати від уряду надавати безкоштовно ліки для людей похилого віку.

Олег Ляшко дарує корову переселенцям. Фото: "Фейсбук"

Голова Радикальної партії Олег Ляшко, як і обіцяв, передав подаровану на День народження колегами Андрієм Лозовим та Ігором Мосійчуком корову родині переселенців з Хрустального (колишній Красний Луч), Луганської області. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Батько Володя, мати Олена та семеро діточок зараз живуть на моїй рідній Чернігівщині, в селі Змітнів. А як в селі без корови? Ніяк! Дітям і молоко, і творог, і сметана, і масло потрібні. Дав наказ корові - годувати родину. А родині - любити і шанувати Смерічку. Доглядати за нею доручив 12-річному Стасу, найстаршому сину. Разом з ним ми загнали корову в хлів, де вона відтепер житиме", - розповів нардеп.

До речі, по словам Ляшка, родина зможе ще й трохи заробляти, продаючи молоко. "Адже Радикальна партія добилася збільшення закупівельної ціни на молоко з 2,5 до 5 грн за літр. А навесні, сподіваюся, дотиснемо, щоб ціна складала 7-8 грн. Держава має цінувати важку працю селян та гідно її оплачувати. А сільським родинам, в яких є корова, ми пропонуємо давати компенсацію на її тримання", - пояснив він.

Ляшко також пообіцяв допомогти заасфальтувати дорогу в селі: "Партійці скинуться на придбання хати переселенцям, пральну машинку придбаємо. А ще пообіцяв, що ми обов'язково повернемо Володі, Олені, їхнім діточкам і ще двом мільйонам переселенців з Донбасу їх рідний дім. А поки будемо добиватися від держави гідних умов життя для цих людей. Зокрема, ми вимагаємо в держбюджеті на наступний рік передбачити кошти на компесацію вартості житла переселенцям".

Ляшко зауважив, що буде вимагати від уряду надавати безкоштовно ліки для людей похилого віку. "Від тиску, від серця, від діабету. Вже трохи легше для сімейного бюджету буде. У цей нелегкий для країни час ми маємо допомагати тим, кому важче за нас. Адже коли ми разом - ми здатні гори звернути", - зазначив політик.

"Жорстоке та безжальне пекло. Слабким там не вижити": Оператори показали відео із розбомблених Кринків на лівому березі Херсонщини

середа, 24 квітень 2024, 16:56

Подружжя фотографів Костянтин і Влада Ліберови опублікували відео знищеного села Кринки на лівому березі Херсонської області, де тримають плацдарм українські військові, передають Патріоти України. Дослівно: "Кринки. Село на півдні України, лівий берег...

"Єдине, що ми можемо зробити": У ЄС відреагували на зупинку надання консульських послуг українським чоловікам за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 16:52

У Єврокомісії відреагували на зупинку надання консульських послуг чоловікам з України за кордоном. Там заявили, що в питаннях тимчасового захисту немає розрізнення щодо статі, водночас пообіцяли взяти до уваги оголошення Міністерства закордонних справ ...