"Давай вип'єм, братуха!": Чотири бойовики "ДНР" відправилися до праотців під час розпивання горілки під Старобешівкою

В результаті прямого попадання мінометники "ДНР" з позивними "Канат", "Снікерс", "Кок" і "Молодий" поїдуть з відпустки додому.

Українські захисники знищили 4 бойовиків противника. Фото: ru.tsn.ua.

У ніч на 24 липня під час бойових дій в районі Старогнатівки прямим попаданням вбиті чотири мінометники "ДНР" з позивними "Канат", "Снікерс", "Кок" і "Молодий". Також важко поранений бойовик "Чилі". Під час обстрілу найманці розпивали спиртне. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Діалог.

"Бійцеві з позивним "Молодий" силою вибуху зняло скальп, осколком перебило шию і відірвало голову. Бійця "Кока" розірвало на частини, залишився кістковий фрагмент крижів з прилеглими залишками кісток тазу", - описав страшні наслідки бойових дій в своєму ЖЖ найманець Андрій "Червонець".

За його словами, під час бойових дій бойовики "республіки" пили горілку і чай в капонірі, який служив їм польовою кухнею. Пляшки з-під алкоголю знайшли в заростях полину за укриттям.

Після обстрілу пораненого знайшли по стогонах з-під землі. Зараз "Чилі" знаходиться в реанімаційному відділенні Старобешівської районної клінічної лікарні.

До речі, найманець не назвав реальних імен загиблих і не уточнив звідки вони родом. Їх останки відвезли в морг Старобешевого.

На офіційних сайтах "ДНР" інформації про цей інцидент немає. Повідомляється, що в ніч на 24 липня три бойовика постраждали в Новоазовському районі, однак всі живі і знаходяться в місцевій лікарні.

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...