Давайте зробим негідника знаменитим! Водій київської маршрутки №23(188) Михайло Заворотнюк по-звірячому побив дівчину за зауваження (фото)

Постраждала Тетяна Матюхіна звернулася з заявою в поліцію і попереджає: водій маршрутного таксі номерний знак АА 8180 ЕР - небезпечна людина!

Тетяна Матюхіна постраждала від агресивного водія маршрутки. Фото: Фейсбук.

Водій маршрутного таксі №23(188), яке рухалось від метро "Нивки" до станції "Зодчих" побив пасажирку, яка зробила йому зауваження щодо керування машиною. Про це постраждала Тетяна Матюхіна повідомила у facebook, повідомляють Патріоти України.

Подія сталася увечері 16 вересня.

"Я, я завжди, їхала з роботи у маршрутному таксі №23(188) зі станції метро "Нивки" до станції "Зодчих". Водій їхав жахливо, він дуже різко гальмував, круто входив у повороти і головне не стояв на зупинці для висадки і посадки пасажирів, а легенько їхав з відкритими дверима. Я зробила водію зауваження, на що він мені відповів, щоб я скоріше виходила", - написала жінка.

Вона додала, що зазвичай виходить на своїй зупинці і такі дії водіїв залишаються без покарання. Але того дня Матюхіна вирішила це так не залишати.

Вона повернулась у салон маршрутного таксі і почала дзвонити за всіма номерами, які вказані за водієм, але за ними ніхто не відповідав.

"При цьому водій продовжував їхати так само жахливо. На прохання назвати номерний знак маршрутки і його персональні дані, але у відповідь почула лиш "ти зараз вийдеш і все". Доїхавши до кінцевої, я відмовилась покидати салон і просила у водія його дані. Він мені почав погрожувати і врешті схопив за руку і вдарив кулаком в обличчя", - написала постраждала.

"Попереджаю, водій Заворотнюк Михайло (номерний знак АА 8180 ЕР) маршруту №23(188) небезпечна людина", - написала Матюхіна.

Вона додала, що написала заяву у поліцію і просить відгукнутися пасажирів,я кі їхали з нею у маршрутці, щоб допомогти покарати водія.

Усе працює! Telegram розблокував українських ботів після реакції Мінцифри

понеділок, 29 квітень 2024, 10:47

Адміністрація платформи Telegram, яка напередодні заблокувала офіційні українські чат-боти, що покликані боротися з російською агресією, скасувала своє рішення, передають Патріоти України. «Офіційні українські боти, що допомагали у боротьбі з агресією...

Оце так: Україна повідомила Єврораду про частковий відступ від конвенції з прав людини

понеділок, 29 квітень 2024, 10:30

На час воєнного стану військове керівництво України має право обмежувати свободу пересування громадян, оглядати речі та примусово вилучати приватне чи комунальне майно для державних потреб в умовах воєнного стану, згідно з оновленим переліком прав і св...