Давайте зробимо дівчину знаменитою: В мережі вирахували студентку вишу МВС, що прославляє терористів і святкує день "ДНР" (фото)

Мешканка Донецька не захотіла диплома "ДНР" і поїхала вчитися до українського вишу, де активно пропагує терористів.

Вікторія Кисельова. Фото: Інстаграм.

У соцмережі розповіли про студентку Донецького юридичного інституту Міністерства внутрішніх справ Вікторії Кисельової, яка активно пропагує створення "ДНР" та підтримує терористів, які окупували Донбас. Фото дівчини на своїй сторінці в Facebook виклав користувач Євген Агапов, пишуть Патріоти України.

"Допоможіть в*тці з Донецька стати популярною. В*тка вчиться в Києві, диплом "динири"не хоче. Репост обов'язковий", - прокоментував викладені скріншоти зі сторінок Кисельової Агапов.

тка, яка родом з Донецька, активно симпатизує російським найманцям, при цьому продовжуючи вчитися в навчальному закладі, який після окупації переїхав до Кривого Рогу, хоча в коментарях під одним з постів вона вказує, що їде вчитися до Києва.

Також Кисельова похвалилася тим, що носила форму "правоохоронних органів" терористів "ДНР", святкувала "день заснування" псевдореспубліки і брала автограф у одного з ватажків терористів Дениса Пушиліна.

Відзначимо, що пізніше в коментарях до посту Агапова, користувачі вказали, що Кисельова є в базі сайту "миротворця", де рахується як "курсанка" фейкової поліції "ДНР".

У той же час на пост блогера відреагував глава Національної поліції Украині Вадим Троян:


Уряд продовжив на місяць відстрочки від призову працівників підприємств: Що це означає

вівторок, 7 травень 2024, 16:52

У вівторок, 7 травня, Кабінет Міністрів ухвалив рішення продовжити на місяць термін дії чинних відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації працівників підприємств. Про це йдеться на сайті Міністерства економіки України, передають Пат...

Мобілізація в Україні по-новому: Експерт назвав ймовірну кількість чоловіків, яких призвуть

вівторок, 7 травень 2024, 16:26

В Україні можуть мобілізувати кожного 10-го чоловіка відповідного віку. Таке припущення в коментарі для ТСН висловив колишній речник Генштабу ЗСУ, військовий експерт Владислав Селезньов, передають Патріоти України. "Є оціночні судження, що в Україні мо...